Бившият аржентински футболист Хуан Роман Рикелме, който изигра прощалния си мач вчера, 25 юни, говори за своя сънародник Лионел Меси, който беше участник в събитието, както и за покойната легенда Диего Армандо Марадона.

"Имах късмета да играя със страхотен играч. Не знам дали той е повече футболист от Марадона или по-малко. Гледал съм го през целия си живот и е прекрасно, че той присъства на това събитие. Чудесно е за всички, че Меси е тук, това е незабравимо. Надявам се, че сте си прекарали добре, обичам ви", каза Рикелме, след което облече тениска на Бока Хуниорс с номер 10 на гърба и името на Марадона.

Припомняме, че именно Рикелме влезе на мястото на Марадона в последния му официален мач като футболист през 1997 година в дербито срещу Ривър Плейт.

Иначе на Легендите на Бока се наложи с 5:3 над звездната селекция на Аржентина, чийто капитан беше Меси. Сред играчите на гаучосите бяха още Пабло Аймар, Хавиер Савиола, Анхел Ди Мария, Естебан Камбиасо, Лучо Гонсалес, Лионел Скалони, Хуан Пабло Сорин, Габи Милито, Езекиел Лавеци, Фернандо Гаго и Кили Гонсалес.