Александър Везенков се завърна в ротацията на Сакраменто Кингс и реализира шест точки при победата над Оклахома Сити Тъндър със 105:98 у дома в първия мач на тима от новия In-Season турнир на НБА.

Българският баскетболист не игра при успеха над Портланд Трейл Блейзърс след продължение преди два дни, но тази нощ записа 8:24 минути на паркета, в които демонстрира точна стрелба. Везенков вкара 2 тройки от 3 опита, като нямаше други опити за стрелба и завърши с 6 точки, 1 борба и 1 открадната топка. За Кингс страхотен мач направи Кевин Хъртър, който реализира 28 точки и 9 борби, а центърът Домантас Сабонис завърши с трипъл-дабъл - 17 точки, 13 борби и 13 асистенции. Кийган Мъри наниза 24 точки и добави 11 борби за втория пореден успех на Сакраменто, като с тази победа тимът спечели и първия си мач от вътрешния турнир на НБА.

За Тъндър най-резултатен бе Шей Гилгъс-Александър с 33 точки, но гостите стреляха само 23 процента от тройката и взеха 14 борби по-малко от съперника. С този успех Сакраменто се изкачи до осмо място на Запад с баланс 4-4, докато Тъндър заема шеста позиция в същата конференция с актив 5-4.

Следващият мач на Сакраменто Кингс е гостуване на Кливланд Кавалиърс във вторник, 14 ноември.