"Благодаря на футболистите, които са гласували за мен, на нашия отбор и на треньора ни. Без тях нямаше как да спечеля тази награда. Сега се надявам добрите дни за мене да продължат в следващите две седмици с две победи за националния отбор. И да продължим да се развиваме", заяви Тодор Неделев.

За втора поредна година той беше избран за номер 1 в българското първенство при вот на другите профи-футболисти. Тази награда е втора поредна за него, след като и през миналия сезон заслужи доверието.

"На клубно ниво се надявам да си следваме целите с Ботев и да бъдем още по-добри като отбор. За мен това признание е по-сладко дори от футболист на годината, защото е избор на колегите във втора поредна година.

"След този шамар, който получихме на финала за Купата, имах нужда от едно такова признание. На този етап няма оферта за мен. И ако няма такава от чужбина, ще си остана в Ботев (Пловдив).

"По принцип всеки се чувства добре на своето си място. Но ако дойде реално предложение отвън, е време да опитам отново късмета си зад граница, заяви още Неделев.