Треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович обяви след равенството 2:2 като гост на Етър, че ако канарчетата получат сериозна оферта от Левски за Неделев, то може да се стигне до продажба.

Също така треньорът на жълто-черните оцени своята звезда на 50 млн. и е готов да се раздели с нея, ако парите ще помогнат за изграждането на “Колежа”.   

“Двата отбора заслужаваха по една точка. допуснахме грешки и при двата гола на Етър. Първият гол дойде след корнер, а за втория -сбъркахме при наша топка. Това ме дразни. Понякога ние натискахме, понякога - Етър. Завършващият ни пас бе лош. Поздравления за Етър и това, което направи".

"Проблемът при нас е, че централните ни нападатели не вкарват. Днес отбелязаха полузащитниците. Нуждаем се от крила или централен нападател, които да вкарват повече. Но комплименти за моите футболисти, защото не е лесно да се играе тук. Етър не загуби от ЦСКА, Левски и Черно море".

“Ако Левски ни предложи сума, на която не можем да откажем или дори по-висока, няма какво да направим. Ако ме питате колко струва Неделев, ще кажа - 50 млн. Клубът ще каже друго. Ако е в по-добър отбор, сигурно и той ще играе по-добре. Но ние се нуждаем от него".

"Въпреки това ако сумата ще помогне за построяването на стадиона, то трябва да го продадем, защото когато го пълним с 15 000 фенове, те ще бутат отбора напред”, каза наставникът на пловдивчани.