Мнение след мача от 15-ия кръг на първенството между Лудогорец и Берое, завършил 3:1. Станислав Генчев, треньор на Лудогорец:

Като цял направихме един добър мач. Контролирахме събитията на терена от първата до последната минута, създадохме много голови положения. Съжалявам, че не победихме още по-убедително. С толкова създадени голови положения трябваше да вкараме пет или повече голове.

Поне това, което искахме от отбора, се изпълняваше от самото начало. До техния гол ние бяхме създали вече две чисти положения, за да отбележим. Но ще анализираме този гол. Но момчетата продължиха да следват плана и това, което сме тренирали, и вкарахме три гола.

Всяка една победа е важна, особено когато е постигната срещу добър отбор като Берое. И тя идва преди важния мач с Еспаньол, така че е добре дошла за нас.

Анализирали сме мача с Еспаньол и се надявам да не повтаряме грешките, които допуснахме тука, както и да постигнем един добър резултат.

Много е важно как ще подходим, защото Еспаньол играе нестандартно, както тука в България не се играе. Тяхната висока преса в първия мач ни стъписа, затова и не се получиха доста неща при нас. Но след като сме играли един път, вярвам, че сега ще се получи всичко.