Собственикът на Локо Пловдив Христо Крушарски разкри, че до този момент е инвестирал над 12 млн. лв. за клуба.

"Вече пет години извървяваме един дълъг път. Инвестициите, които влагах в клуба, за­почват леко да се възвръщат. Надявам се и през тази година да е така. Чакам жребия за Ли­га Европа, но аз съм сигурен, че който и да ни се падне, ще ми­нем поне три кръга. Много хо­ра си мислеха, че съм парашу­тист, но аз имам план за Локомотив Пловдив от самото на­чало. Мисля за школата на клу­ба и това е следващата стъп­ка", каза бизнесменът пред Ка­нал 3.

"Бруно Акрапович скоро ня­ма да напусне Локомотив. Той заедно с Георги Иванов и Чав­дар Цветков работят по нова схема, в която премиите им зависят от качеството на футболистите, които довеж­дат. Очаквам отново да се на­месим в челните места и през следващия сезон. Аз съм максималист и искам надграждане. Медалите са цел, но ще бъда и доволен, ако направим някой силен изходящ трансфер", до­пълни още босът на Локо Пд.

Крушарски коментира и ре­шенията на общинските съ­ветници. "Има една камара предвари­телни работи, които можем да започнем да вършим ведна­га, докато се изготвя техниче­ският проект. Първо трябва да оградим терена. На геоде­зисти вече съм платил. Трябва да ми се даде разрешение за из­граждане на ограда. Сега обаче ще трябва да чакаме 14-дневния срок за обжалване на реше­нието", каза собственикът на черно-белите пред plovdivderby.com.

Крушарски коментира и думите на Камбуров, че до­като босът е там, той няма място на "Лаута".

"Моят дух остава постоян­но да витае на територията на "Лаута". Защото аз съм до­казал и доказах, че това, ко­ето го правя, го правя безко­ристно, а не за пари. Той като професионалист не е оставил една стотинка, а само е взел. Да дрънка такива глупости не е му прави чест. Защото той е там, където му се плаща. Той играл ли е на "Лаута" за без пари? Такива момчета ги сла­гам на самолетоносача и ги из­стрелвам в Ливан. Такива мом­чета нека си седнат на дупе-тата и да си играят, където им плащат".