Собственикът на "Локо" (Пд) Христо Крушарски е категоричен, че няма никакви притеснения преди предстоящото дерби с ЦСКА.

„Спокоен съм. Няма какво да ме напряга преди този мач, а и преди всеки друг. Показали сме какво можем и искам да го покажем. Аз със съдиите не се занимавам, знаете много добре. Крайно време е обаче да се вземат в ръце и да си вършат работата, а да не ми плачат кой какво бил казал за тях. Съдията трябва да си гледа работата. Една-две грешки не са проблем, всеки ги прави. Личи обаче, когато някой ми е излязъл само да крепи плото (б. р. - плета) да не го духне ветъро, както казваме в Говедарци. Тогава не е добре и няма да си траем“, коментира босът на „черно-белите“ пред „Мач Телеграф“. Бизнесменът отсече, че няма да обещава допълнителни премии за мача срещу новия отбор на Бруно Акрапович, за който той каза, че е предал "Локо" с напускането си в края на полусезона. „Няма да има премии. Наказани са за слаба игра. Знаят си за какво играят. Най-вече за себе си. Премии ще има за Нова година, но не се знае за коя“, каза още Крушарски.

„Напрежението, шоуто и разправиите трябва да са извън терена. Футболистите трябва да са спокойни и да показват това, за което тренират. Ние не се притесняваме от нито един съперник. Без публика не е толкова важно къде играеш. Ще търсим максимума и срещу ЦСКА на „Българска армия“, и срещу "Лудогорец" в Разград за Купата. Доказали сме се и трябва другите да се притесняват от нас. Със сигурност треньорският щаб знае какво да говори на играчите и какво да направи, за да постигнем това постоянство, за което говорим“, завърши в сериозен тон колоритният шеф на спечелилия три трофея в последните две години "Локо" (Пд).

Снимка: БГНЕС