Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешната среща с Берое, която е последна за този сезон.

"Очакванията за мача срещу Берое са положителни. С какво ще ги излъжем, ще се види утре. С много промени в състава или поне с няколко, което, според мен, те не очакват, но си гледаме нашия отбор".

"Не е експеримент и не е протоколен мач. Някои, които са играли по-малко, ще вземат участие. В никакъв случай не е протоколен. Всеки един трябва да покаже максимума от своите възможности".

"От един мач не можеш да дадеш отговор за качествата на футболиистите. Наблюдавам играчите от два месеца, откакто работя отново с ЦСКА, и мога само да ги похваля. Ясно е класирането, ясно е кой къде ще играе. Остават някакви баражи, въпреки че не се знае в кой град и от колко часа са. Но това не е мой ангажимент, а тема към БФС. Хората в момента медитират и очакват някаква информация".

"Затова казвам, че ги поздравявам, доволен съм от това, което се случи. Без значение в какво състояние поех отбора. Преди две години го оставих перфектен. Минаха две години. Пак казвам - без значение в какво състояние поех отбора. Поставих три цели - шампион, купа, Европа. От тези три цели постигнахме две. Това е едно много добро представяне за малкото време, в което работихме заедно".

"Трябва да продължим точно по този път. Това е линията на поведение на игра и трябва да подобряваме. Убеден съм, че ще подобряваме", коментира Пенев.

"Всяко едно първенство трябва да свърши. И нашето ще свърши утре, например. Повечето мачове. Има причини за загубата ни, и то сериозни. Те са в нас и най-вече в мен като старши треньор. Трябва да акцентрираме върху много неща и те ще се случат, убеден съм", разясни Пенев.