Мартин Камбуров бе изключително щастлив и горд след подобряването на рекорда на Петър Жеков за голмайстор №1 на българския елит. 

40-годишният нападател донесе победата Берое срещу Царско село с 1:0 в последния мач от седмия кръг на футболното ни първенство и вече има 254 попадения в елита.

"Доста си мислех какво ще кажа след този гол. Нямам думи, чувството е такова. Гледах гледах финала на US Open между Медведев и Джокович. Имаше едно удовлетворение и от двете страни. И аз съм така в момента. Чувствам облекчение", започна голаджията.

"Много съм горд и щастлив от себе си. Благодаря на всички колеги, с които съм играл, на всички съперници, на треньорите, с които съм работил. Със сигурност вече ще ми е по-лесно да излизам на терена, след като такова огромно напрежение ми падна от плещите. И досега се забавлявах на терена, но сега ще ми е по-леко."

"Искам да помагам на Берое. Радващо е, че се представяме добре в последните три мача. Мисля, че то началото на кампанията се справям добре. Имах червен картон, които не ми позволи да играя два мача, но пък след това - с играта си и попаденията успях да донеса девет точки на Берое", каза още нападателят.