Локомотив София разби с 6:0 срещу Сливнишки герой в контрола, играна на стадиона в "Надежда". Над всички в мача бе последното новото попълнение на "червено-черните" Юлиан Ненов, който се отчете с хеттрик.

Домакините убиха интригата още през първото полувреме, когато имаха преднина от три гола. Франса откри резултата в 12-ата минута. Удар на Красимир Милошев срещна гредата, но при добавката бразилецът не сгреши.

Малко по-късно Ненов удвои преднината на столичните "железничари", разписвайки се от дузпа. В средата на първата част Франса отбеляза второто си попадение, след като засече центриране на Християн Чипев отляво. 

Локо започна по-активно и след почивката и това даде резултат в 49-та минута. Ненов получи страхотно извеждащо подаване от Милошев и хладнокръвно покачи на 4:0.

Малко след като измина час игра Димитър Митков направи резултата още по-изразителен, след като бе изведен сам срещу вратаря на гостите. Четвърт час преди края на редовното време юношата на ЦСКА Ненов оформи хеттрика си за 6:0.