Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от победното 4:1 над Септември в контрола играна на "Герена". Мъри отново засегна темата със състоянието на българските стадиони.

"Иска ми се Левски да е готов за старта на пролетния полусезон. Надявам се футболистите да оценят реално ситуацията, в която се намираме. Най-вече да се адаптират към трудните терени. Ако успеем да намерим максимално бързо ритъма на игра, мисля че няма да имаме проблеми от друго естество".

"Много е важно да се нагласим на метеорологичните условия и тревното покритие. Трябва да опитваме и да играем. Надявам се да стартираме по най-добрия начин".

"С оглед на състоянието на терените, ще изискваме от нашите футболисти повече характер и воля. Нямам никакви съмнения за комбинативността и начина на игра, ако терените са в добро състояние".

"Не очаквам никъде, освен в Разград и на “Герена”, да има добри условия за игра. Това са двата клубни стадиона с отопление. Можеше да се помисли върху това нещо, от доста време алармирахме. Не е важно как ще изглежда футболът, важно е да си върви керванът".

"Ние никога не сме седнали да намерим решение за доброто на футбола. За да има качествен футбол, трябва да има терени. Благодаря на Септември, че изиграхме здрав и коректен мач", заяви Станимир Стоилов