Треньорът на ЦСКА Саша Илич трябва да бъде изключително внимателен относно поведението си край тъчлинията до края на сезона. Сърбинът често не успява да удържи нервите си както при съдийски грешки в ущърб на неговия отбор, така и когато е недоволен от отиграванията на собствените му футболисти.

Негов любим отдушник пък е хвърлянето с всичка сила по пистата на бутилката му с вода. Затова и сърбинът е най-декорираният наставник в Първа лига от началото на кампанията с цели 5 жълти картона.

Той вече бе наказван на два пъти - при третото и петото си официално предупреждение, като поради тази причина пропусна и двата мача на "армейците" с ФК ЦСКА 1948, както и домакинството на Локомотив (Пловдив), пише "Тема:Спорт". 

Днес Илич се завръща на скамейката, след като изгледа последните две срещи от трибуните. Той със сигурност си е взел бележка за своето поведение, тъй като е наясно, че при следващи два жълти картона ще пропусне цели 3 двубоя на тима! А тези мачове могат да бъдат ключови в битката за шампионската титла.