Хубаво, че днес изплюха камъчето - да депозирам акциите в клуба и любимците на цяла синя България да започнат да управляват с десетте процента, подарени им. Е няма да стане това. И да знаят, че вече не съм пазител на акциите, аз съм мажоритарният собственик на Левски, да си го набият в главите, да го преглътнат. Ако не могат да го преглътнат, някой да ги чукне по гърба. Това обяви собственикът на Левски Наско Сираков относно конфликта си с организираните фенове от сдружение "Левски на левскарите".

"Изведнъж генералният спонсор станаха лоши. Защо? Защото подкрепят Наско Сираков. Хубаво е те да се махнат, да стане същото безвремие, каквото беше първата година. Наско Сираков, както е и в момента, да не може да спи, да му писне", допълни Сираков.

Относно сдружението, Сираков каза: "Това е положението. Като не си платя членския внос за тази година, ще отпадна от "Левски на левскарите", а нямам никакво намерение да го плащам. Не мога да бъда в сдружения, които открито от шест месеца се обявяват срещу мен. Това е провален проект. 

И то беше мой проект, не да се пърчат и да обявяват, че те са го измислили. Това го обявих на първия ден по телевизията, когато се явих преди 2 години и 8 месеца още - че искам рано или късно Левски като си стъпи на краката да стане отбор на привържениците. Само че не да ми израждат тая идея и да се изтъпанят с лицата си седем човека в УС, сините фенове не могат да ги гледат. Ай сиктир".