Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана изненадан от твърдението на Георги Илиев – Майкъла, че е загубил бас от него. Според благодетеля на „черно-белите“ това не отговаря на истината.

Бившият защитник и изпълнителен директор на ЦСКА обяви пред SportLive.bg, че бизнесменът от Говедарци му дължи една вечеря след облог, свързан с мача ЦСКА – Локомотив Пловдив, спечелен с 1:0 от армейците на 27 май.

„Каква вечеря? Той каза, че ЦСКА ще победи с 3:0, а аз му отвърнах, че ще се случи, ама друг път…! Ако го е хванала склерозата Майкъла … мога да и го почерпя. Имахме бас и той каза, че ще бият 3:0, а аз обявих, че няма да познае. При нас беше Чавдар Цветков, а имаше и други хора“, разясни пред SportLive.bg Крушарски.

Шефът на Локо Пд обясни, че Майкъла е посочил 3:0 точен резултат и не му е казвал той да вземе хикса и победата за „черно-белите“ в облога.

„Няма такова нещо. Той обяви 3:0“, подчерта бизнесменът.

„Аз все още съм по-млад от него и помня. Няма проблем ще го заведа Майкъла на публично място. Ще го почерпя, въпреки че не е познал. Само че аз познавам резултатите, а той не ги познава“, изтъкна и обеща Крушарски.

„Няма проблем! Кажете на Майкъла, че ще го заведа на вечеря. Питайте го, ако е закъсал, ще го заведа. Поканата му важи за „Панорамата“ на Японския. Да си сложи и костюм, защото аз не нося. Иначе няма да го приема“, отсече Крушарски.

Той поясни, че в момента е в Женева. Бизнесменът се завръща в България в неделя.