Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов коментира загубата на сините от Лудогорец. Той смята, че разградчани ще защитят титлата си след грешната стъпка на ЦСКА.

„Ако някой може да бие Лудогорец, това е Левски. Нормално е за Левски да побеждава Лудогорец. Винаги са притежавали класни футболисти и добри треньори. Левски не е само отбор, а идея и дух. На терена не играят пачки, а самите футболисти. Щастлив съм от това, което видях като продукция от синия отбор. Вероятно умората и напрежението натежа на футболистите. Момчетата показаха максимума от себе си и се представиха добре“, сподели той в интервю за предаването „Арена спорт“.

„ЦСКА имаха възможност да се представят по-добре. Един шампион трябва да си извоюва всичко сам. ЦСКА сами са си виновни. Трябваше да постъпят по-сериозно. От много време насам пролетта ЦСКА не играе толкова силно, колкото през есента. Лудогорец е фаворит за титлата. ЦСКА не играе много успешно срещу Левски“, допълни той.

Станислав Ангелов е на мнение, че футболистите на Левски се представят на едно добро ниво, въпреки сътресенията в клуба.

„Левски през последните години има цел да не фалира. Посредством тази цел напрежението е много голямо. Има добри футболисти, които могат да се представят по-добре. Сътресенията в клуба не се отразяват добре. Момчетата все пак се представят добре. Очакваме селекцията и подготовката през летния сезон“, добави Пелето.