Доскорошният треньор на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо е в изключително близки отношения със Станимир Стоилов. Не е ясно дали само заради този факт или наистина имаше нещо реално, но с името на 64-годишният специалист се спекулираше в информациите за евентуалното завръщане на Мъри начело на Левски.

 „Имам варианти за чужбина, от които за този момент ще се въздържа. Не мога да бъде по-конкретен“, отговори Херо пред SportLive.bg на въпрос дали е получил други оферти, след като напусна Спартак Варна.

По време на богата си треньорска кариера Димитров е водил няколко чуждестранни отбора. Той е бил треньор на настоящия отбор на Кристиано Роналдо  Ал Насър. Работил е и в още един клуб от Саудитска Арабия – Ал Кадисия. В Русия водеше Амкар Перм. Има и два периода начело на казахстанския Иртиш Павлодар.

„Като цяло вече повече предпочитам да работя в България, защото искам да бъда близко до семейството си. Не съм и първа младост“, сподели предпочитанията си пред изданието опитният специалист.

„Опитах се да направя нещо със Спартак Варна. Беше много трудно, ситуацията беше много тежка. Доволен съм, че отборът играеше футбол. Надиграваше се с всеки един противник, не отстъпваше с нищо. Стартът беше много труден, тъй като имахме много малък точков актив“, коментира Димитров периода си начело на Спартак Варна, който не успя да се спаси от изпадане във Втора лига.