Нападателят на Ботев Пловдив Георги Николов се превърна в герой за „канарчетата“ при равенството 2:2 при визитата на Славия. Той се появи като резерва и донесе точката за своите в 87-ата минута с десетото си попадение от началото на сезона.

„Не сме доволни от точката. Изпуснахме си мача. Имахме възможност да отбележим гол, не се възползвахме и затова завършихме по този начин. Мисля, че всеки един от момчетата се раздаде. Липсваше ни късмет и това е“, коментира Николов.

„Искам отборът да побеждава. Искам да донесем купата в Пловдив и се стремим от всяко положение да отбележим гол. Надявам се да стана голмайстор на първенството. Ако искаме да вземем купата, трябва да се изправяме срещу всеки, който ни се падне. Не трябва да се съобразяваме с това дали е от Втора или Първа лига“, продължи голаджията.

„Това е клуб с традиции, Отборът на народа. Надявам се да помагам с каквото мога, да се раздавам и да давам всяка енергия, която имам в себе си и да помагам на отбора“, завърши Георги Николов, който е юноша на Левски.