Треньорът на Ботев Пловдив изрази мнението си след гостуването на Славия. Тимът му стигна до равенството 2:2 малко преди края на срещата.

"Поздравявам и двата отбора. Беше много приятно за гледане, имаше красива игра. Искаме да се представяме по този начин, да доминираме и да търсим попаденията. Понякога се получава.

Славия изглежда по различен начин със Златомир Загорчич, поздравявам го.

Характерът ни е нещо впечатляващо, не се предаваме и заслужавахме да спечелим. Славия има хора с опит, които винаги могат да ни затруднят. Това е пътят, през който трябва да минем. Продължаваме да работим. Важно е футболистите да показват какво могат. Доволен съм от всички, съставът ни е от 25 футболисти.

Трябва да поздравя феновете, ще бъде пълен стадион срещу Лудогорец. Ще играем срещу противник с огромна класа. Няма да бъде лесно, те са добър отбор, но ще се опитаме да спечелим. Изградили са манталитет на победители. Чака ни фантастичен двубой. Всичко зависи от нас в предстоящите двубои (с първите три отбора в класирането). Ботев има велики фенове и история и трябва да се борим за шампионската титла, купата на страната и участие в Европа. Ще дадем най-доброто от себе си. Дори да загубим, ще може да си тръгнем с високо вдигната глава", обяви Керкез.