Левски трябва да се насочи към друг десен бек, пише „Мач Телеграф“. Причината е, че Джонатан Перейра се е отметнал и е избрал друго място, където да продължи кариерата си. 29-годишният бразилец е решил да продължи кариерата си в Арда.

Тимът от Кърджали и Спартак Вн също решиха да се обърнат към услугите му, след от ЦСКА 1948 не му подложиха нов договор. В крайна сметка обаче наддаването е било спечелено от Арда. Твърди се, че офертата от Кърджали била по-добра от тази на Левски. Освен това му било гарантирано, че ще играе, а на „Герена“ ще трябва се бори за титулярно място с Патрик-Габриел Галчев.

Както е известно, на „Герена“ вече се сдобиха с един бек от Бразилия. Това е Майкон, който се превърна в първото официално ново попълнение.

Иначе от ЦСКА 1948 за Левски се спрягат още Педриньо и Емил Ценов. И двамата обаче имат договори и „червените“ ще искат пари за тях. През зимата обаче двата клуба не успяха да намерят общ език за Педриньо, след като Левски отказа да плати за него 600 000 евро.