Благодарение на интернет пространството, платформите за спортни прогнози успяха да се развият до степен, в която всеки потребител може да има личен спортен агент в джоба си. Точно по тази причина откриваме и Betway мобилна версия за интеракция в сайта на букмейкъра, като същата определено впечатлява с функционалност и качество. Тук по-важният въпрос е: може ли да бъде по-добра от мобилното приложение?

За да дадем отговор, първо трябва да обясним какво точно представлява мобилното приложение на бранда. Това е поредната програма, която може да свалите за мобилния си телефон или таблет. Операторът получи своя лиценз през март 2022  г. и има нужда от няколко седмици, за да успее да предостави същите и да ги официализира в мобилните маркети. Това изискване отнема известно време, защото гиганти като Google, Apple и Huawei трябва да са сигурни относно сигурността на своите клиенти.

Мобилното приложение предоставя същия достъп като мобилната версия, позволява изпращането на известия и ни гарантира, че ще знаем всичко за наличните промоции на букмейкъра. Можем също така да получаваме и предложения за спортни срещи, които са близки до нашия вкус. Към това добавяме и персонализация на визията, както и гаранция за качество, с която да се възползваме от всички налични стъпки. След като имаме отговор, нека помислим дали апликацията на бетуей може да бъде по-добра от мобилната версия?

Това е отговор с малко повече противоречия, защото имаме и технически фактор. Колкото и добър да е един букмейкър, той не може да гарантира, че мобилното приложение ще върви безпроблемно на всяко устройство – това няма как да се случи. От друга страна, не всеки клиент разполага със съвременно устройство, мнозина предпочитат старите си телефони и са доволни от тях. Точно тук идва и мобилната версия на сайта, която може да се зареди свободно от всеки мобилен браузър – таблет или телефон, това няма никакво значение.

Отново използваме същия профил и самите функции и услуги не се променят. От друга страна няма как да получаваме нотификации, това може да се случва на електронната поща. Следователно, ако функциите са близки, кое е по-доброто? Няма как да дадем отговор, защото така или иначе не трябва да забравяме, че не всеки клиент иска да се вижда логото на букмейкър или казино, мнозина предпочитат да играят малко по-дискретно. Друг факт е, че самите приложения често се обновяват и отнемат малко повече място, което не е приемливо за част от аудиторията. Мобилната версия със сигурност е по-дискретна, но лишава клиентите от персонализация и по-бърза работа.

Сами виждате, че разликите са осезаеми, но това далеч не означава, че няма да открием достатъчно специални възможности, с които да се насладим на истинската игра. Самият букмейкър няма никакви претенции какво ще избере неговия потребител. Основната задача е да има три налични опции и да се забавлява, когато и както намери за добре – дори устройството няма да се проверява или да дава някакви предимства спрямо останалите.

Точно по тази причина никога няма да прочетете защо една опция е по-добра от друга. Истината обаче е, че умните телефони се увеличават, най-вероятно и докато четете тези редове, като точно това е причината да виждаме и предоставянето на такова разнообразие. Впрочем това е още един сертификат за качество, който само подсказва за евентуалната експанзия до края на годината.

Тук обаче има само едно много важно изискване – клиентите трябва да бъдат разумни в своята игра. Все пак не трябва да забравяме, че това продължава да е хазарт и той е известен с рисковете си. Следователно трябва да знаете, че когато започнете да преследвате риска, можете и да изгубите. Нито един букмейкър не дава гаранция за успех.