Родният пазар може да се похвали с още един оператор в онлайн пространството. Бетуей е официално лицензиран от март 2022 г. и вече има пълната свобода да оперира и предлага своите услуги на клиенти и почитатели на спортни прогнози и казино игри. Преди да използваме платформата, трябва да се запознаем със стъпките за БетУей регистрация и основните изисквания по тази линия. Не трябва обаче да се притесняваме, брандът използва изключително семпли стъпки и откриването на сметка и потребителски профил ще отнеме няколко минути.

Самата процедура напомня много на профила в социалните мрежи или на създаването на електронна поща. В този случай обаче ще забележим, че освен имена и адрес, както и име на профил, операторът ще изисква ЕГН. Това е една от основните разлики при откриването на профил, но освен това има и още една стъпка, за да можем да използваме всички услуги и функции. След като изберем своя начален бонус, той ще се определи на база първия ни депозит – това също е позната практика в тази индустрия.

Веднъж след като сме направили своя първи депозит – препоръчваме да се запознаете с всички налични методи за извършването на транзакция, като може да ги откриете в секцията с общите условия. Вече имате пълната свобода, за да правите спортни прогнози, цялото портфолио от дисциплини е налично, като този оператор не пропуска и възможността да приема спортни прогнози и в реално време, като дори може да се похвали с наличието на микропазари – ориентирани към самото събитие.

Достатъчно е да изберем срещи или отделни пазари, за да ги добавим в нашия електронен фиш. Трябва да посочим какъв точно е нашия залог и потенциалната ни печалба се отразява на база направените от нас селекции. Разбира се, трябва да посочим, че този оператор не дава гаранция за успех, а само шанс и посоченото във фиша не е задължително да се случи. Ако обаче се случи, възможно е клиентите да не успеят да изтеглят своята печалба. Защо? Има още една много важна стъпка, която мнозина пропускат, когато правят своята регистрация – верификацията.

Това е изискване, което се налага от родното законодателство и не позволява на никого да тегли печалби, преди да докаже своята възраст и самоличност. За целта се изисква от даден потребител да изпрати документ за самоличност на букмейкъра. Това е условието, за да може да се теглят печалби. Веднъж след като сме извършили тази процедура и регистрацията отговаря на данните в документа, можем да изтеглим активите от успешните залози. Брандът обаче може да изтрие и прекрати партньорството с клиент, чийто документи не отговарят на посоченото в профила, затова бъдете отговорни и посочвайте верни данни.

Какво се случва с данните и снимката на документите, след като ги изпратим на букмейкърската компания? Нищо, те не се използват от трети лица, не се продават и не се предоставят на никого. Изключение правят ДАНС и НАП. След това трябва да запомним, че операторът може да ги използва, за да създава по-добри персонални промоции, но освен за подобряване на своята собствена платформа, никой друг не може да ги използва. Ако се чудите дали това наистина е възможно, нека посочим, че през последното десетилетие няма социална мрежа, която да не беше хакната, но нито един букмейкър не е бил жертва на хакерски атаки. Все пак говорим за индустрия, която инвестира изключително много в своята защита.

Не на последно място ще напомним, че клиентите трябва да бъдат отговорни и разумни, високите коефициенти не са сигурна печалба и никога няма да бъдат. Клиентите трябва да се забавляват и наслаждават на риска. Нито един букмейкър не е добро решение за преследването на бързи печалби, заздравяването на бюджета и други. Запомнете този съвет и играйте за удоволствие.