Залозите на спортни събития са едни от най-предпочитаните от почитателите на риска. За успешна игра и по-големи печалби важни са и предлаганите бонуси. Повечето промоционални оферти са свързани с регистрация в сайта на избрания букмейкър и депозиране на определена минимална сума. Съществуват и бонуси, за които не е нужно да внасяте средства. Повече за тези предложения ще научите на https://nostrabet.com/bonusi-bez-depozit/, които се оказват и сред най-търсените от играчите. Не трябва да очаквате обаче щедри оферти от онлайн букмейкърите по отношение на бонусите без депозит. Въпреки всички условности, тези оферти са добър начин да стартирате Вашето участие, без да рискувате лични средства и да разберете дали Ви допадат опциите и функциите на избраната компания за онлайн спортни залози.

Бонусите без депозит за спортни залози се дават в два случая - при нова регистрация и при вече регистриран клиент. Промоционалната оферта най-често се предлага под формата на сума, която може да я използвате, за да направите безплатен залог. Обикновено в периода на кампанията, букмейкърът кредитира по Вашата сметка сума от 5 или повече лева, с която имате възможност да направите един или повече залози, но само на спортни събития. Може да има отделни условия, за които бонус сумата да важи. Тези бонуси са с ограничен период за изиграване от 1-2 дни. Кои са най-популярните бонуси без депозит, ще Ви представим в следващите редове. Имайте предвид, че офертите не са активни постоянно, а през определен период от време.

Новият букмейкър на българския пазар Betano предлага бонус без депозит в размер на 5 лева на всички играчи, които открият своя сметка. Сумата може да се използва за безплатен залог на всички спортни събития. При тази оферта няма изискване за срок и превъртане на бонуса. Предложението беше активно до 25 януари 2022 година, но е възможно компанията отново да го включи в листата си от оферти.

Букмейкърът Winbet е един от малкото на пазара, които раздават бонуси без депозит. Предоставената сума е от 5 и 10 лева за нови клиенти и може да се използва за спорт и казино. За да активирате сумата е необходимо въвеждането на бонус код. Офертата за 5 лева не изисква превъртане на бонуса. Докато при тази от 10 лева за спорт, бонусът трябва да бъде разигран 7 пъти на селекции с минимален коефициент 1.30 в рамките на 7 дни. В сайта на компанията ще научите за срока на промоцията.

Друг българския хазартен оператор Palms Bet също има оферти без депозиране на средства. Промоционалната оферта включва сумата от 5 или 10 лева за онлайн залагания на спорт. Условието е да превъртите 20 пъти печалбите от бонуса, за да можете да изтеглите средствата. Разполагате и със срок от 15 дни, за да превъртите бонуса. Той важи само за регистрирани потребители, които отговарят на условието. За периода на промоцията, следете сайта на Palms Bet.

Австрийската компания bwin дава бонуси без депозит от 2 и 4 лева на своите нови клиенти. Подаръкът не е гарантиран и се получава след решение на букмейкъра. Сумата не е голяма и с нея може да се направи единичен и множествен залог единствено на спортно събитие. Възможно е да получите сумата за безплатен залог и когато предстои важен футболен мач, а не веднага след Вашата регистрация.

Букмейкърите предоставят бонуси без депозит, за да привлекат нови клиенти. Този вид оферти се търсят от залагащите, защото не е нужно да се отделят собствени средства. Компаниите не печелят от раздаването на бонуси без депозит, защото може да генерират загуби, като изплащат печалби. Но пък печелят лоялни клиенти, които след регистрация може да се задържат в сайта. Лоялните клиенти имат възможност да получат бонус без депозит и ако имат активност при залозите. По този начин букмейкърът награждава играча, без да иска нещо в замяна.