В последните години онлайн букмейкърските къщи изместиха наземните. Те предоставят много по-голямо удобство, като самото залагане става по-бързо и безпроблемно. Освен това в тях често се предлагат и разнообразни за клиентите бонуси. Българският беинг сайт Палмс бет винаги се е стремял да е първи в това отношение. От компанията имат индивидуален подгод към всеки клиент.

На платформата можете лесно да откриете Палмс Бет бонуси, които са без алтернатива сред конкурентите на пазара. Когато влезете в сайта, потърсете секция безплатни игри. След това ще ви се покажат две възможности – игра с прогнози и колело на късмета. Първата е с възможност да спечелите сума от общ награден фонд 20 хиляди лева. По време на играта всеки клиент на сайта получава по два мача на ден. Ако ги познае на точен резултат в сметката му ще бъдат преведени 5 лева фрий бет. За да бъде изтеглена печалбата от него, трябва да се направят квалифициращи залози в тройния му размер. Когато клиентът разиграе пет пъти бонуса ще може да бъде изтеглен за сума от вече споменатия награден фонд. Бонусът е валиден до 30 дни, затова трябва да внимавате. Ако не го разиграете в този период, той ще изчезе от баланса по сметката ви.

Другото предложение колело на късмета дава шанс за много атрактивни награди, сред които Ай фон 13 про. Общият награден фонд е 63 хиляди лева. Единственото условие е да имате профил в Палмс бет и веднъж на ден можете да завъртите колелото.

Сред бонусните предложения има и такива, които изискват депозит от клиента. Така например в казино секцията е промоцията за до 100 безплатни врътки дневно. Те се активират след депозит. Ако той е на стойност 20 лева (минималната) , ще получите 40 фрий спина. При 30 лева – 60 броя, а 50 лева депозит гарантират 100 врътки. Трябва да внимавате тук, защото ротативките с фрий спинове са предварително упоменати и това са - Chilli Fruits, Dancing Dragons, Fruity Hot, Royal Jewels, Mystic Moon, Magician Dreaming, Dancing Bananas, Wild Hills, The Great, Cabaret и Mystic Wreck. Ако не разиграете сумата на депозита и безплатните врътки до 7 дни, то спечелената сума от безплатните завъртания ще бъде анулирана.

Депозитът пък може да бъде изтеглен, след като го разиграете веднъж. Тук също трябва да внимавате, защото не можете да вкарате пари в сайта, да вземете безплатните спинове и след това веднага да изтеглите средствата. При това положение щеше да има поле за злоупотреби. Затова от Палмс бет са сложили минимално изискване за превъртане.

Вероятно най-популярният сред бонусите е началният. Той е в размер на 100 процента до 200 лева при първия ви депозит за спорт. Правилата за разиграването изискват общо сумата на вкараните от вас пари и промоционалния баланс да бъде заложена шест пъти. Имате време да го направите в рамките на 30 дни. Друго от промоционалните предложения е бонусът спорт презареждане. Той е персонален и от бетинг сайта го предлагат за всеки клиент поотделно на база неговата игрална активност. Регистрираните потребители могат да следят за него в секция промоции. Прочетете внимателно условията на всяко подобно персонално предложение преди да се съгласите с тях и да направите депозита. Бъдете сигурни, че ще успеете да ги изпълните и няма опасност част от печалбата ви или дори цялата да изчезне след определен период от време. Преди всичко залагайте разумно.