Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне запази спокойствие след равенството 2:2 срещу Селта снощи и загубените 2 точки. 

Така преднината на Дюшекчиите на върха бе намалена на 8 точки, но те имат и мач по-малко, така че продължават да контролират случващото се. 

„Има доста позитиви от този мач, тъй като например играчи, които не бяха играли дълго време като Лоди, Кондогбиа и Торейра, се включиха много добре. Не създадохме много положения, въпреки че доминирахме и може би резултатът е заслужен“ заяви Чоло. 

„Нормално е в един толкова дълъг сезон да имаш и по-слаби мачове. Ние все още сме на правилния път и мислим единствено за предстоящия двубой с Гранада, в който ще опитаме отново да започнем победна поредица. Целта разбира се остава да намалим грешките и да коригираме някои неща, които не се получават добре в играта ни“ добави той. 

„Трябва да подобрим защитата си, тъй като в последните мачове изпитваме трудности в дефанзивен план“ изтъкна Симеоне, чийто тим получи 6 гола в последните си 4 двубоя, след като в предишните 5 само веднъж трябваше да вади топката от мрежата си.