Авторът на хеттрик във вратата на България Хари Кейн заяви, че за него е истинско удоволствие да играе в атака с Маркъс Рашфорд и Рахим Стърлинг. Кейн наниза три гола, но два от тях бяха от дузпи, едната спечелена от Рашфорд.

"Удоволствие е да се играе с тях. Понякога аз влизам напред, а те атакуват зад гърба ми. Понякога оставам високо, а те заемат празните пространства. Рах например ми даде гол буквално на тепсия, а Раш ми спечели дузпа. Удоволствие е да играя с всички от отбора, каза Кейн.

"Винаги когато вкарваш голове, когато побеждаваш, когато си завършил с чиста мрежа- значи си си свършил работата. В днешния футбол няма лесни мачове и този с България не прави изключение. Но наистина си свършихме чудесно работата. Особено това се отнася за второто полувреме. Ние се върнахме от съблекалнята с повече енергия, по-добре пресирахме, създадохме повече шансове и натикахме противника назад. Като цяло един добър ден за нашия екип, обобщи Хари Кейн.

Кейн беше попитан как е събрал смелост да стреля два пъти от 11-те метра и в крайна сметка да реализира.

"Няма тайни. Всичко е въпрос на практика и тренировки. Аз и още някои момчета оставаме да бием дузпи след тренировки. Понякога бием по 5-10 и си прибираме, понякога бием по 50, добави още капитанът на Англия.