Манчестър Юнайтед игра със сърце и имаше ясен план за победа срещу Ливърпул, но равенството в крайна сметка е справедливият резултат, заяви бившият мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо в интервю за Скай Спортс. Двата отбора завършиха именно 1:1, като мърсисайдците изравниха късно в мача с гол на Адам Лалана.

Моуриньо заяви, че Оле Гунар Солскяер може да бъде "горд и леко разочарован", след като неговият тим допусна изравняване. "Труден мач за анализиране. Юнайтед определено имаше план как да спечели срещата, а Юрген реагира и промени играта на своя тим в последните 20 минути. Опита да вкара разнообразие и принуди Юнайтед да реагира. Той пусна повече хора в средата, Ливърпул започна да атакува масирано, бековете също се активизираха".

"Юрген им създаде проблеми и бе възнаграден за това, но в същото време Оле и Юнайтед се представиха чудесно. Мисля, че могат да бъдат разочаровани, защото загубиха две точки с една единствена грешка".

"В началото на мача исках просто да видя сърцата игра от Юнайтед. Точно това се случи, но и много повече. Бяха организирани и очевидно имаха ясен план пред себе си. Може би ще се съгласите с мен, а може би не, но със сигурност те имаха стратегия за този двубой и се придържаха към нея. На полувремето Греъм Сунес ни представи потенциалния проблем, че е много трудно да издържиш 90 минути в интензивна защита. Юнайтед наистина не успя".

"В края на мача Ливърпул беше по-добрият отбор, така че равенството изглежда справедливо. Ако аз бях Оле обаче, щях да бъда леко разочарован, защото момчетата дадоха всичко от себе си", каза той.