В Уотфорд се насладиха на впечатляваща победа над Ливърпул с 3:0 и така спряха серията на Червените от 18 поредни успеха и общо 44 двубоя без поражение във Висшата лига. 

Капитанът Трой Дийни, който реализира третото попадение, определено бе доволен след триумфа. 

„Постигнахме този резултат благодарение на здрава работа и отдаденост. Говорихме си през цялата седмица, че те са много добри, но все пак някой трябва да ги бие, така че защо да не сме ние? Особено пък след като сме домакини” коментира напазателят. 

„Играем силно на своя стадион, агресивни сме и това се получи и сега. Спечелихме много втори топки и ги накарахме да грешат. Просто вярвахме, че можем да ги бием. Знаехме, че ще имаме нужда и от късмет, но бяхме компактни и агресивни при контраатаките си” добави той. 

„Когато имаш толкова мощен и бърз играч като Сар трябва да използваш качествата му и ние го направихме. Ван Дайк е изключително солиден, така че целта бе другият централен бранител. Победата е прекрасна, но ако изпаднем тя няма да има значение. Зарадвахме феновете си, ще се насладим на триумфа и след това от понеделник отново ще започнем здраво да работим” каза още Дийни.