Нападателят на Манчестър Юнайтед Расмус Хьойлунд бе категоричен, че е искал да отбележи втория си гол срещу Лутън, въпреки усещането, че се разписа случайно. 

Датчанинът откри още след 37 секунди след грешка на домакините, а в 7-ата минута беше на точното място и след удар на Гарначо топката се отклони в тялото му, за да посети отново мрежата на съперника, което се оказа и решаващо за успеха с 2:1. 

„Да, определено исках да вкарам, въпреки че се изненадах колко добре се получи. Аз обаче опитвам да правя тези неща и на тренировките” коментира нападателят, който стана най-младият вкарал в 6 поредни мача във Висшата лига. 

„В момента играя с голямо самочувствие. Никога не съм се съмнявал в качествата си, но естествено когато не бележиш е нормално да загубиш част от увереността си. Аз обаче знаех, че е просто въпрос на време да започна да вкарвам. Винаги се опитвам да направя най-доброто, което мога. Играя за един от най-големите клубове в света, заобиколен към от силни футболисти и искам да стана още по-добър” добави Хьойлунд. 

Победата приближи Юнайтед на 3 точки от 5-ия Тотнъм, който загуби в този кръг и шансовете за място в зона Шампионска лига се увеличиха още повече. Освен това отборът продължава и участието си в ФА Къп. 

„Тази победа бе от голямо значение, защото сега сме още по-близо до Шпорите. Трябва обаче да продължим да натискаме, защото целта ни е да влезем в Шампионската лига и да стигнем максимално далеч и за ФА Къп” каза още героят за Червените дяволи.