Героят за Челси Коул Палмър обяви, че той изпълнява дузпите в отбора, след като снощи се стигна до нов скандал кой да бие наказателния удар срещу Евертън. 

Нони Мадуеке и Никълъс Джаксън имаха претенции към това, преди халфът да вземе топката и да вкара 4-ия си гол в мача, при разгрома с 6:0. 

Случилото се обаче хвърли сянка върху разгрома, а в Англия припомниха, че това е 4-ият подобен случай през сезона. Палмър и Арсенал влязоха в спор в мачовете с Арсенал и Лестър през октомври и март, като срещу Лисиците Стърлинг пропусна. През април пък отново Мадуеке и Палмър се скараха. 

„И други играчи поискаха да изпълнят, което е разбираемо, тъй като водехме с 4:0. Аз обаче съм определен за изпълнител, исках да бия и в крайна сметка направих точно това“ заяви Палмър. 

„Искаме да покажем, че всеки е готов  да поеме отговорност, но вероятно прекалихме малко с този спор. Все пак всеки иска да има принос. Не беше нещо сериозно, а след случилото се ше шегувахме и се смяхме“ опита да замаже скандала халфът.