Капитанът на Англия Хари Кейн обяви, че иска да бъде най-добрият футболист в света и да достигне нивото на Кристиано Роналдо и Лионел Меси. 

Нападателят донесе успеха на Трите Лъва срещу Тунис в понеделник, като отбеляза и двата гола за победата и не смята да спира дотук, като стремежът му е да продължи да се подобрява. 

„За да си най-добрият трябва да имаш високи цели. Аз искам да се докажа на голям турнир, да бъда сред най-силните и единственият начин това да се случи е да се представям на ниво, когато е необходимо” заяви той. 

„През цялата си кариера опровергавам много критици и обичам да предизвиквам себе си. Роналдо и Меси са най-добрите в света, така че искам да бъда до тях. Не си поставям граници, а никой не би трябвало да го прави. Стремя се да се подобрявам и да показвам качествата си” добави Кейн. 

Селекционерът Гарет Саутгейт пък обяви, че ще продължи да изисква още от звездата. „Няма да спра да го предизвиквам и за нас е привилегия да имаме такъв играч в отбора си. Той притежава страхотна психика и характер, което е присъщ само на най-добрите в играта” каза наставникът.