Арсенал не е заслужавал да загуби срещу Уест Хям, но въпреки това не е изиграл особено добър мач. Това обяви Унай Емери след поражението с 0:1. 

Така Артилеристите имат само 2 точки от последните си 5 гостувания и не се чувстват комфортно далеч от дома, след като преди това в 5 поредни визити имаха 13 точки. 

„Резултатът е лош, макар че не заслужавахме да загубим, тъй като имахме повече положения. Нямахме обаче контрола, който искахме, допуснахме доста корнери и ситуации и в крайна сметка те отбелязаха. Трябва да сме по-солидни в представянето си и да имаме по-добър контрол“ заяви Емери. 

„Естествено, че съм притеснен, тъй като трябва да сме конкурентни не само у дома, но и навън. В днешния мач не успяхме да осъществим идеите, които искахме. Трябваше ни повече качество и щяхме да се справим по-добре“ изтъкна наставникът, който обаче не губи вяра в състава си. 

„Това, което трябва да направим е да работим и да трупаме увереност. Разполагаме с достатъчно качествени футболисти, за да продължим да следваме плана си и аз съм доволен от играчите, които имам“ каза още Емери.