Мениджърът на Арсенал Унай Емери бе изключително доволен от победата с 2:0 над Челси и от факта, че отборът му показа добър футбол.

"Искахме да спечелим заради нашите фенове. Изоставането ни от Челси беше шест точки, но сега сме оптимисти, че можем да ги настигнем. Мисля, че в този ден ни се получи всичко, което пробвахме на терена. Няма как да бъда недоволен от момчетата", обяви той на пресконференцията след мача.

"Трябва да мислим мач за мач и да не си правим толкова далечни планове според мен. Ако показваме тази игра и в останалите срещи, то тогава мисля, че всичко ще бъде много по-добро за нашия отбор". 

"Според мен е жизненоважно да намерим правилния баланс  в домакинските мачове и в тези, в които гостуваме. Понякога нещо ни пречи да покажем на какво сме способни и поради тази причина губим точки". 

"Контузията на Бейерин? Ще трябва да видим какво ще покаже скенера, но това е важен момент. Силно се надявам да е нещо не толкова тежко, макар че ситуацията с него изобщо не изглеждаше добре".