Още по темата

 

Мениджърът на Арсенал Унай Емери остана доволен от факта, че отборът му победи Бърнли с 2:1, но все пак не пропусна да отбележи, че на лондончани им е било доста трудно срещу коравия противник.

"Това бе добър ден за нас. Макар и трудно стигнахме до целта си, а тя бе победата. Мисля, че трябва да сме щастливи поради факта, че спечелихме важни три точки. За съжаление в много от моментите на мача не успяхме да наложим нашия начин на игра. Противникът ни притискаше и не ни позволяваше да играем така, както искахме. В крайна сметка трябваше да има повече битка, за да стигнем до успеха", обяви той, цитиран от клубния сайт на тима.

"Радостно е, че новите играчи започват да се адаптират и да спомагат за победите. Същото мога да кажа и за младоци като Уилък, който играе много добре. Не искам обаче да отличавам никого, тъй като все пак сме отбор и като цяло мисля, че си свършихме работата". 

"В крайна сметка е хубаво, че започваме с пълен актив след първите два кръга, но пред нас има още много мачове до края. През миналия сезон започнахме с две загуби, а сега с две победи, което е наистина добре".