Галерия

Певицата Шакира е бременна с третото си дете от приятеля си, защитника на "Барселона" Жерар Пике. Новината гръмна първо в мексиканската преса, цитирана от испанския "Мундо Депортиво".

Засега официално потвърждение от двойката няма. Шака и Пикенбауер, както е наричана двойката, вече има две отрочета. Милан се роди на 22 януари 2013 година, а Саша на 29 януари миналата година.

Според информатор на мексиканците, близък до отбора на "Барселона", Пике обявил на най-близките си приятели, че колумбийската певица носи третото им дете "от няколко седмици".

Самата Шакира винаги е твърдяла, че иска голямо семейство. В не едно и две интервюта също така е заявявала, че когато се прибере у дома при любимия и децата, това за нея е най-хубавата почивка. В семейна среда колумбийката се отърсвала от стреса от активния й живот - концерти, композиране, записи, снимки и най-различни публични прояви.

От "Мундо" вече направиха изчислението, че ако новината на бременността на Шакира е вярна и ако думите на Пике "От няколко седмици" също са истина, то и третото им бебе ще се роди някъде през януари следващата година.