Втората най-скъпа покупка в историята на Барселона Осман Дембеле се сравни с Ферари, което обаче все още е в процес на производство.

"Ферари? Това е твърде много, но може да се каже, че аз съм Ферари, което е в процес на изграждане. Нека се надяваме, че един ден наистина ще достигне до такова високо ниво", коментира французинът, който сложи край на каръка и вкара първия си гол за каталунците при класическата победа над Челси в Шампионската лига.

"Смятам, че аз съм един добър футболист, който се надява да стане велик. Защото според мен не е достатъчно да си само добър футболист, когато си част от Барселона. Най-голямата ми слабост е глупавия начин, по който понякога губя топката. Всеки сезон искам да подобря това."

"А тук това не е шега. Стилът на Барса е такъв, че отборът рядко губи топката и когато го правиш често, тогава се набиваш на очи, става непростимо. Нивото тук е много високо. Трябва да подобря това възможно най-скоро. Не ми харесва да помагам в защита, но го правя заради отбора", каза още Дембеле.