Хетафе - Барселона, мач от 10-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Колизеум Алфонсо Перес", 20.00 часа българско време.

Групата за мача на Барселона: Валдес, Пинто, Адриано, Максуел, Алвеш, Пуйол, Пике, Милито, Абидал, Бускетс, Масчерано, Тиаго, Кейта, Шави, Иниеста, Педро, Меси, Къркич, Вия


Прогноза: И двата отбора претърпяха разочарования през седмицата в мачовете си от европейските клубни турнири.  Барселона пропусна възможността да се класира за осминафиналите на Шампионската Лига, завършвайки само 1:1 като гост на Копенхаген. Хетафе обаче се представи доста по-лошо, тъй като падна като домакин с 0:3 от Щутгарт и така почти сигурно загуби шансове да продължи напред. Скромният мадридски отбор по принцип се представя добре като домакин,спечелвайки 3 от 4-те си домакинства досега в първенството. Формата на отбора напоследък обаче е доста лоша, като за това спомагат и многото контузии. За Барса всички основни футболисти са на линия, въпреки че Пеп Гуардиола може би ще даде почивка на Шави. Всичко друго освен победа за Барса би било изненада, като въпросът е само дали тя ще бъде постигната трудно или ще има разгром.

Резултат: 0:3