Основният агент на Филипе Коутиньо призна, че изпитва силни симпатии към Арсенал, но няма да настоява пред своите клиенти да подсилват "артилеристите".

Както е известно, Киа Джорабчиян защитава интересите не само на Коутиньо, но и на крилото но Челси Вилиан. През последните дни се твърди, че двамата могат да участват сделка между Барселона и "сините".

Коутиньо играе под наем в Байерн Мюнхен до края на сезона, но баварците нямат намерение да го купуват, като в същото време техничарят е нежелан и на стадион "Ноу Камп".

"Не е тайна, че съм привърженик на Арсенал. Но нямам никакви предпочитания къде ще отидат играчите ми. Не се опитвам да притискам никого. Всичко е една вероятност. Въпросът е какво ще е финансовото състояние на Барселона и всички английски клубове след пандемията", заяви пред "Скай спортс" Киа Джорабчиян.

"Нито един от моите момчета не е говорил с мен за бъдещето си. В момента всички искаме да преминем през този труден за всички период и да се върнем към нормалния начин на живот. Има много спекулации, но ви уверявам, че не сме говорили за трансфери. Ще бъде трудно някой да извади 100 милиона паунда за един играч след пандемията и заради моралния аспект. Има много хора, които вече страдат", допълни агентът.