Стеф Къри пропусна гостуването на Милуоки заради контузия в глезена, но и без него Голдън Стейт се справи с Янис Антетокумпо и компания и спечели със 108:94 в Милуоки, за да се върне на победния път след тежкото поражение от ЛА Клипърс. 

Кевин Дюрант наниза 26 точки, а Дреймонд Грийн добави 21 за успеха на Уориърс, който дойде в последната четвърт, след като в третата Елените избухнаха с 33:17 и заличиха изоставането си от 14  точки на почивката. 

„В третата част бяха малко мързеливи и те ни хванаха неподготвени, но след това успяхме да върнем правилната си настройка и ние да бъдем агресора в последния четвърт“ заяви треньорът Стив Кър. 

Янис Антетокумпо отбеляза 23 точки за домакините, които се провалиха в последната част, загубена с 12:28. В нея те вкараха едва 5 от 20 опита при стрелбата от игра. Гостите нямаха ден в стрелбата отдалеч, но две поредни тройки на Дюрант и Грийн в последните 2 минути и половина решиха всичко, след като разликата стана 102:92. 

С успеха Голдън Стейт бодобри баланса си до 34-9 и е твърдо № на Запад, докато Милуоки е с 22-19 и продължава борбата за по-добра позиция в класирането на Източната конференция.