Стеф Къри напомни на ЛеБрон Джеймс, че Голдън Стейт остава отборът за преодоляване в НБА. 

Краля се премести на Запад, подписвайки с ЛА Лейкърс, което означава, че ще играе много по-често срещу Уориърс, което не притеснява по никакъв начин плеймейкърът на шампионите. 

„Не зная как ще изглеждат Езерняците като отбор, защото това е нов тим, който все още няма своята идентичност. От друга страна обаче, те имат ЛеБрон, който е с 8 поредни финала в Лигата, което ще накара всички да подобрят нивото си, включително и нас” заяви Къри пред „USA Today”. 

„Естествено, че това ще бъде много атрактивно за феновете, тъй като ще имаме повече мачове срещу него през редовния сезон, а може и в плейофите. Очевидно Запада става по-силен, но така или иначе ние оставаме тези, които трябва да бъдат победени” добави гардът, който не е съгласен с твърденията, че Голдън Стейт влияе лошо на Лигата заради доминацията си, която сега се счита, че ще бъде още по-сериозна с идването на ДеМаркъс Къзънс. 

„Всички казват, че това е лошо за НБА, но това е най-глупавото твърдение, което съм чувал. Ние просто се стремим винаги да се подобряваме и очевидно задаваме темпото, а и караме останалите да опитат да направят нещо различно, за да ни победят” каза още Къри.