Реал Мадрид размаза Барселона с 92:65 в двубой от Евролигата, който ще се запомни с невероятния кош на Факундо Кампацо от домакините. 

В самия край на първото полувреме каталунците пропуснаха при атаката си, отскочилата топка попадна в ръцете на дребничкия аржентинец, който стреля от средата на правоъгълника под своя кош или от около 24-25 метра, за да отбележи хо невероятен начин с табло и да вдигне феновете  не крака с фантастичния си кош. 

Така той завърши страхотната втора четвърт за Белите, която я спечелиха с 31:13, поведоха на почивката с 53:30 и след това спокойно доиграха двубоя, за да си върнат тъпкано на съперника за загубата в първенството наскоро със 17 точки. 

Кампацо приключи със 7 точки, 6 асистенции и 4 откраднати топки, Трей Томпкинс реализира 17, Антъни Рандолф вкара 16, а Джейси Каръл  добави 15 точки за победата, с която Реал подобри актива си до 10-2 и остава трети. 

Барселона загуби за 4-и път в последните си 5 двубоя и вече е с показатели 6-6. Каталунците бяха тотално надиграни, като единствено Тома Йортел се стараеше и завърши с 16 точки.