Янис Антетокумпо отново бе неудържим, но резервите на Милуоки отново бяха решаващи, за да могат Елените да са само на победа от финала в конференцията. 

Лидерът на тима наниза 39 точки и взе 16 борби, а Милуоки победи Бостън със 113:101, за да поведе с 3-1 в серията. Бъкс могат да приключат нещата още в следващия сблъсък, в който ще бъдат домакини. 

Янис пропусна последните 8 минути от третата четвърт заради натрупани нарушения, но хората от пейката имаха ключови прояви, за да могат гостите да спечелят периода с 33:23 и да дръпнат с 8 точки преди последната четвърт. 

В нея Антетокумпо се завърна и отбеляза 17 точки и за Селтикс нямаше връщане в мача. Както и в предишния мач, хората резервите на Милуоки отново бяха много важни за триумфа, след като вкараха 32 точки, от които 15 на Джордж Хил, докато резервите на Бостън реализираха само 7. 

Кайри Ървинг се отчете с 23 точки и 10 асистенции за Келтите, но стрелбата му от игра бе само 7 от 22. В последните 3 мача от серията, които бяха загубени от отбора му, гардът е вкарал едва 19 от 62 изстрела. Милуоки остана без поражение като гост в плейофите, печелейки и четвъртия си двубой.