Вратарят на Байерн Мюнхен Свен Улрайх още не може да спи спокойно след съдийската тесла, която баварците отнесоха от Феликс Цвайер във финала за Купата на Германия срещу Айнтрахт Франкфурт в събота.

"Трудно е да постигнеш успех срещу толкова отдаден и смел отбор като този на Айнтрахт. Но след това идва и решението на арбитъра, което аз не мога да разбера", коментира Улрайх, цитиран от вестник "Абендцайтунг".

"Той изгледа ситуацията, в която Кевин-Принс Боатенг рита Хави Мартинес в наказателното поле. И трябваше да отсъди дузпа. Ритникът се чу, Боатенг изрита крака на Хави. В такъв случай да не използваме видеоповторения. Просто е смешно!"

"Реферът реши да прави подаръци на рождения си ден, но не на нас. Много е неприятно. Не разбирам как може да отсъдиш корнер в такава ситуация. Всички бяхме там - аз, Сандро Вагнер и Никлас Зюле. Бяхме до Хави и чухме как Боатенг го изрита в крака. Това е чиста дузпа."

"Не зная какво е минало през акъла на съдията в този момент и дали е искал да реши трофея в полза на Айнтрахт. Това се оказа решаващо, много е разочароващо", добави Улрайх.