Новият треньор на Байерн Мюнхен Нико Ковач показа различно мислене от това на мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и демонстрира спокойствие от липсата на нови покупки.

Както е известно, Байерн е единственият отбор от Бундеслигата това лято, който не е пръснал нито едно евро за нови попълнения. Изключение е покупката на Алфонсо Дейвис, който ще подсили баварците догодина.

"Който дава много пари за нови играчи няма гаранция, че ще постигне успехи. Вижте какво се случва, пръскат се 80 милиона евро за вратар. В Байерн от десетилетия си има ясно изградена структура", коментира хърватинът.

"Ние не разполагаме с богат инвеститор, но пък имаме футболни хора, които са наясно с материята. И ще останем верни на философията си. В Германия тази структура на управление ще се промени много трудно."

"Не зная какво ме чака във Франкфурт утре. Смятам, че феновете на Айнтрахт не са забравили времето, в което бяхме заедно. Беше хубав период. И със спечелването на купата на Германия свършихме всичко както трябва. Феновете на Айнтрахт ще са признателни за свършената от нас работа", добави Ковач.