Галерия

Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач не скри емоциите си след спечелената седма поредна и общо 29-а титла на Германия от баварския колос.

"Искам да благодаря на моя отбор и на феновете ни, защото те се представиха на много високо ниво. През есента изоставахме с девет точки от върха и поради тази причина сърдечно поздравявам момчетата си. Изключително щастлив съм, но се надявам да постигнем и повече този сезон", започна хърватинът.

"Преди мача разбрах, че до момента само Кайзера е успявал да стане шампион на Байерн като играч и треньор. Искам също така да поздравя Айнтрахт за класирането в Лига Европа. Футболът е емоция, това е хубавото на спорта. Знаехме, че съперникът се нуждае от точка, също така знаехме, че Борусия Дортмунд води на почивката."

"Бяхме предупредени с оглед развитието на сезона ни. Много се зарадвахме при 2:1 за нас, а и разбрахме, че с оглед дългия сезон на франкфуртци ще получим свободни пространства. Успяхме да се възползваме от тях. Сега искаме да спечелим дубъл", допълни Ковач, който е спряган за уволнение и при дубъл.