Голяма част от феновете на Байерн Мюнхен искат да видят едновременно на терена любимеца си Томас Мюлер и новото попълнение от Барселона Филипе Коутиньо.

Това обаче няма как да се случи, призна треньорът Нико Ковач, който вижда в двамата футболисти прекалено идентични функции, които може да използва от тях на игрището.

"Ще бъда напълно откровен с вас - схемата ни би изглеждала прекалено офанзивна, ако двамата са заедно на терена. Двамата имат своите качества в офанзивен план, но отборът се нуждае от баланс. Не е изключено да ги пусна заедно, но не и на този етап от сезона", сподели Ковач.

Решението на Нико е проблем за феновете, които вече призовават в интернет младия специалист да размисли. Причината е ясна - и двете десетки на мюнхенци са в чудесна моментна форма.

При победата с 3:0 над Цървена звезда Коутиньо изигра силно първо полувреме и раздаваше прекрасни пасове. Към края на мача той беше заменен от Мюлер, който дори успя да се разпише и стана рекордьор за Байерн в Шампионската лига.