Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер обмисля варианта да напусне клуба на сърцето си, ако ситуацията за него не се промени, гръмна вестник "Билд".

Световният шампион от 2014 година е големият губещ от привличането на Филипе Коутиньо и в последните пет мача на баварците записа общо едва 66 минути като резерва.

30-годишният Мюлер е потърсил разговор с другите водещи играчи на баварския колос, изразявайки своето разочарование от ролята си на твърда резерва.

Както е известно, преди време Мюлер беше голяма трансферна цел на Манчестър Юнайтед, който дори беше готов да плати за него над 100 милиона евро. По онова време Томас щеше да стане най-скъпият трансфер в историята, но Байерн отказа да го продаде.

През последните сезони показателите на универсалния нападател не са особено впечатляващи и в крайна сметка треньорът Нико Ковач гледа на него само като на луксозна резерва..

Интересното е, че точно Мюлер асистира на Роберт Левандовски с хубаво меко подаване, но в крайна сметка баварците паднаха сензационно от Хофенхайм с 1:2 у дома в събота.