Централният бранител на Байерн Мюнхен Джером Боатенг също коментира жребия за осминафиналите в Шампионската лига, който противопостави баварците на английския Челси.

"Жребият е много интересен, падна ни се труден съперник. В никакъв случай не трябва да подценяваме Челси. Навярно те нямат блясъка отпреди години, но въпреки това са отбор с качествени млади футболисти, които са гладни", заяви Боатенг.

"За да продължим напред е необходимо да изиграем два силни мача през целите 90 минути. Може да се каже, че ние сме фаворит в двойката, но и Челси вижда нещата по този начин. И все пак трябва да отбележим, че на 1/8-финал в Шампионската лига вече няма фаворити. Всичко може да се случи в два мача. Всеки отбор е наясно с това."

"Байерн и целият град Мюнхен искаме да сме отново на финал, на за целта трябва да си паснат няколко фактора. Да си в оптимална форма в точния момент. В Шампионската лига ти трябва и късмет. Ние имаме нужните качества, нека видим какво ще се случи", добави Джером пред вестник "Абендцайтунг".