Адреналин вече няма, имаше в "Арена Армеец" както за мен, така и за хората, които бяха в залата. Този мач ми отваря много врати. Бях малко гипсиран, защото не бях играл повече от година. Това заяви пред Би Ти Ви най-добрият български боксьор Кубрат Пулев след победата срещу Хюи Фюри.

"Тази гала се видя в много държави - Франция, Англия, Америка. Този мач можеше да е във Великобритания. Можеше да спечелят много повече пари. Не съм прибрал милиони, както писаха някои вестници. Навсякъде другаде можеше и да прибера, но не и в България", разкри той.

"Всяка моя победа и всеки един мой мач се приема като лична кауза и лична победа от хората. Идва хора, които никога не съм виждал, носят ми светена вода от манастири и молят охраната да поръсят моя ъгъл. Цялата тази енергия ме зарежда", коментира Кобрата.

"Имаше англичани в залата, на които не им се чу думата. А преди мача имаше заплахи, че ще има бой в залата, че ще правят зупуми. Затова и имаше толкова много жандармерия", призна най-добрият ни боксьор.

"Три дни преди мача бях с 39 градуса температура. Отмина за 1 ден. Няколко дни преди мача получих и една подобна контузия, като тази преди мача с Джошуа. Никъде не сме го казвали това. Слава Богу, оправихме я бързо и вече имаме опит с подобни контузии", каза още Пулев.

"Аркадата на Фюри беше толкова дълбока, че когато играхме, му виждах черепа", уточни той и добави: "Опита се да направи нещо, но видя, че няма шанс."

"Хората от екипа на Фюри правиха скандали преди мача. Бяха евтини и елементарни номера. Заплашваха, че ще ни съдят само и само да разконцентрират екипа ми. След мача снимаха с видео и взимането на допинг проби. Коментираха, че екипът, който взима пробата, бил само от българи, които ми били фенове", разкри Кобрата.

"С Кличко направих основни грешки, които се учат през първите няколко месеца в залата. Загубата ми от Кличко не беше за мен никакъв край, за други може и да е. Не ме е яд, че съм загубил, че ми е първият нокаут в кариерата. Яд ме беше за хората, които ме подкрепяха. Имам 300 аматьорски мачове в кариерата, никога не са ме сваляли на земята. Ставам лесно, след като падна", увери най-добрият ни боксьор.

"Аз съм официален претендент за Световната титла за трети път. Няма как да няма мач с Антъни Джошуа. Този мач евентуално ще се осъществи догодина в края. Преди това трябва да направя и аз 1-2 мача, в които да победя, иначе ще загубя мястото си на претендент. Най-вероятно мачовете ще са през океана, може би в Лас Вегас", уточни Пулев.

"Искам да имам поне 5 или 7 деца. Започвам, предстои усилен труд. Имената още не съм измислил, той брат ми ги взема почти всичките", завърши с усмивка Кобрата.