Носителят на интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория Кубрат Пулев отново не успя да се дореди до мач с Антъни Джошуа. Британецът ще защитава трите си шампионски титли срещу американеца Джарел Милър-"Голямото бебе" на 1 юни в “Медисън Скуер Гардън” в Ню Йорк.

“На 1 юни се отправям към Голямата ябълка и планирам да се докосна до културата и да си тръгна с по-голяма апетит. Ще се бия с Джарел Милър в легендарната “Медисън Скуер Гардън”. За мен беше чест и благословия да се бия в някои от най-добрите арени у дома във Великобритания, не само на “Уембли”.

"Дойде времето да прекося Атлантика и да защитавам титлите си в тежка категория в САЩ. Нямам търпение за новото предизвикателство срещу добър боксьор, който е брилянтен в приказките преди битката. Ще бъде вълнуващ двубой, няма да оставя нищо на късмета, имам план да победя Милър и да оставя следа”, коментира Джошуа пред Sky Sports.

Милър има победи над бивши претенденти за световната титла като Джералд Уошингтън, Мариуш Вах, Йоан Дюапа и Томаш Адамек по пътя си към визитка с 23 победи, от които 20 с нокаут. 

“AJ прави голяма грешка, като идва да се бие с мен в моя дом. Той иска да се покаже на американската сцена, но всъщност идва да ми предаде поясите. На ринга сме като кучета и аз имам по-голямата захапка".

"Той ще си тръгне от Ню Йорк с празни ръце. Цял живот чакам такава битка, на 1 юни ще постигна това, за което съм роден и ще стана световен шампион. Този смешник AJ стои на пътя на мечтите ми и на 1 юни ще го разкарам оттам”, цитиран е Милър.