Джени Суши започна нова атака! Този път на мушката на репортерката застана промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм. Легендарният импресарио бе прекалено откровен в интервю и разказа за всичко около скандалния случай между Кобрата и Суши. Той посочи поведението на репортерката като скандално и провокативно и определи Кобрата като жертва. 

Това не се хареса на цицорестата търсачка на слава и заедно с адвокатката си Глория Олред подемат дело срещу Аръм. На всичко отгоре това се случва дни преди Атлетическата комисия на щата Калифорния да вземе решение дали да върне лиценза на българския боксьор, който бе отнет именно заради случая със Суши. 

"Боб Аръм е топ-промоутър в бокса, но сега промотира лъжи. Той сподели куп лъжи в свое интервю. Той каза, че съм била в тренировъчния лагер на Пулев, а аз не съм. Каза, че съм задявала Пулев, а аз не съм. Каза, че съм действала като полугадже на Пулев, а аз не съм.

Каза, че не съм спирала да кандидатствам за акредитация за мача му с Дину, но аз не съм. Не съм била приятелка с Кубрат Пулев. Неговите лъжливи твърдения се отразяват на репутацията ми като репортер и журналист. Боб Аръм вярва, че Кубрат Пулев е жертва. Кубрат Пулев не е жертва.

Пулев е със спрени права заради сексуален тормоз. Пулев грабна лицето ми и ме целуна с окървавената си уста, а впоследствие ме грабна и за задника. Не се съгласих нито да ме целуне, нито да ме хване за задника. Никой мъж не трябва никога да целува, сграбчва или докосва жена без нейното съгласие.

Толкова е очевидно, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не осъзнават какво е сексуален тормоз. Боб Аръм говори лъжи и не се интересува кого наранява или чие реноме унищожава", каза Суши.

Глория Олред пък е подала писмо до Комисията за спирането на промоутърския лиценз и на Аръм.

"Искам да видя Аръм наказан. Пулев вече е наказан и изтърва един голям мач, което имаше финансово отражение върху него. Ще видим какво ще реши комисията, но тя може да спре временно лиценза и на Аръм", каза адвокатката.